Już 16 września we Wrocławiu odbędzie się gala KSW 86. W walce wieczoru zmierzą się, już po raz czwarty w limicie kategorii koguciej., Jakub Wikłacz, obecny mistrz, oraz Sebastian Przybysz. Dwie z dotychczasowych walk wygrywał Wikłacz, a raz do ręka Przybysza wędrowała w górę. Czy po czwartej walce będziemy mieć remis czy też Wikłacz potwierdzi swoją wyższość, okaże się już za 6 dni.
W co-main evencie, nie mniej interesujące starcie będzie mieć miejsce w kategorii średniej. W oktagonie staną bowiem na przeciwko siebie Michał Michalski oraz Dominik Hamburger.
Z kompletną karta walk gali możecie się zapoznać poniżej. Poniżej także szczegóły transmisji dot. tego wydarzenia praz materiał promocyjny / zapowiadający galę.
Transmisja gali KSW 86:
Transmisję z gali KSW 86 w Polsce, Szwecji, Norwegii, Danii, Finlandii, Islandii, Wielkiej Brytanii, Holandii, Estonii, na Litwie i na Łotwie będzie można oglądać w serwisie Viaplay w ramach regularnej subskrypcji Viaplay. Dostęp możecie wykupić TUTAJ.
We wszystkich innych krajach, poza wymienionymi powyżej, transmisję z gali KSW 80 można oglądać w serwisie KSWTV.COM.
Start wydarzenia o godzinie 19:00.
Walka wieczoru KSW 86:
61,2 kg/135 lb: Jakub Wikłacz #C (14-3-1, 9 Sub) vs Sebastian Przybysz #1 (12-3, 5 KO, 4 Sub) // Walka o pas wagi koguciej KSW
Karta główna KSW 86:
83,9 kg/185 lb: Michał Michalski (10-5, 6 KO, 1 Sub) vs Dominik Humburger (7-0, 6 KO)
65,8 kg/145 lb: Lom-Ali Eskiev #3 (20-7 1NC, 9 KO, 3 Sub) vs Dawid Śmiełowski #4 (10-0, 8 KO, 2 Sub)
77,1 kg/170 lb: Artur Szczepaniak #2 (9-2, 5 KO, 2 Sub) vs Igor Michaliszyn #3 (10-2, 4 KO, 3 Sub)
120,2 kg/265 lb: Filip Stawowy #5 (10-3, 8 KO, 1 Sub) vs Viktor Pešta (18-8, 8 KO, 6 Sub)
93 kg/205 lb: Damian Piwowarczyk #7 (6-2, 2 KO, 3 Sub) vs. Łukasz Sudolski #8 (10-2, 6 KO, 1 Sub)
77,1 kg/170 lb: Kacper Koziorzębski (9-5, 4 KO) vs Wiktor Zalewski (5-0, 4 KO)
61,2 kg/135 lb: Mariusz Joniak (11-4, 1 KO, 8 Sub) vs Miljan Zdravković (6-0, 3 KO)
77,1 kg/170 lb: Oskar Szczepaniak (4-1, 1 KO) vs Adrian Gralak (5-1 1NC, 2 KO, 1 Sub)
Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis